Juni

VERSIE: 6.0.201906xx.xx of hoger.

ALGEMEEN

Functionele wijzigingen

--Geen noemenswaardige functionele wijzigingen--

Bugfixes

-- Geen noemenswaardige wijzigingen-- 

ASPOS KASSA

Functionele wijzigingen

1. Nieuwe functionaliteit: Bezorgorders kassa.

Het is nu mogelijk om in de kassa het KIOSK order scherm een bezorgorder aan te maken. Dit is mogelijk bij de klantorders van het ordertype "Normaal". Wanneer er gekozen wordt voor een bezorgorder kan een "Alternatief adres" worden opgegeven. Wanneer er geen alternatief adres wordt ingevoerd wordt de bezorg order standaard aangemaakt op de het standaard adres van de klant. Het adres wordt ingevuld op het tabblad [Bezorgen] van de klantorder.

Wanneer bij een bezorgorder een opmerking wordt opgegeven wordt deze opmerking geplaatst op het tabblad [Bezorgen] onder het kopje "Opmerking transport".

ASPOS BACKOFFICE

Producten

Functionele wijzigingen

1. optimalisatie menu [prijswijzigingen] 

Kolom [Marge inkoop] en [Marge verkoop] zijn nu gesplitst.

2. optimalisatie menu [productmeldingen] 

leveranciers gegevens komen niet meer naar voren bij Voorkeursleverancier Winkel / Voorkeursleverancier HK.

3. Optimalisatie vestigingsinstelling: [ MailCOfufilled]

In [Ontvangsten] wordt nu bij het verwerken altijd een KLB label gemaakt als een klantorder gekoppeld is. Voorheen gebeurde dat alleen als de klantorder volledig was.

4. Totaal aantal regels in ontvangst weergeven.

In het menupunt [Ontvangsten] wordt in de tabel nu een extra kolom [Aantal regels] getoond. Hier wordt het totaal aantal regels die in de ontvangst staan getoond. (Niet het aantal op de regel maar alle regels binnen de ontvangst). De nieuwe kolom [Aantal regels] is achter de bestaande kolom [BestelNr] geplaatst.

Klanten

Functionele wijzigngen

1. beide telefoonnummers van de klant tonen in klantorders

In het menupunt [Klantorders] worden nu beide telefoonnummers (telefoon en mobiel) van de klant getoond bij de NAW gegevens.