SPERWER

VERSIE: 6.0.2023Sperwer

INHOUDSOPGAVE

ASPOS SELF-CHECKOUT

Functionele wijzigingen

Voucher inname in de SCO om een actie af te laten gaan


Deze wijziging maakt het mogelijk om acties te activeren op de SCO, met behulp van waardebonnen die zijn aangemaakt via EVL.

Daarbij is het niet mogelijk dezelfde waardebon meerdere malen te gebruiken of waardebonnen die niet bekend zijn in EVL.

Wel is het mogelijk om een actie meerdere malen te activeren per transactie, afhankelijk van de instelling van deze actie m.b.t. de waardebon.

CN 31266

Betalen met betaalvoucher


Met deze wijziging is het mogelijk gemaakt om te betalen met betaalvouchers/waardebonnen die aangemaakt zijn in EVL. De klant zal hiervoor in het betaalscherm moeten kiezen voor de optie "afrekenen met waardebon".

Daarmee verschijnt de mogelijkheid om de waardebon te scannen en te bevestigen en wordt het bedrag van de waardebon in mindering gebracht op de totaalwaarde.

Mocht de waardebon niet deels inwisselbaar zijn dan is het alleen mogelijk om deze te gebruiken als de totaalwaarde van de transactie groter dan, of gelijk is aan, de waarde van de waardebon.

Is deze lager, dan zal er voor de gebruiker een melding verschijnen dat deze bon niet ingewisseld kan worden.

Onbekende, of al reeds gebruikte waardebonnen kunnen niet nogmaals worden ingewisseld. Ook dan verschijnt er een melding voor de klant.

CN 30973

Implementatie Xafax koppeling (SCO)


Met deze wijziging hebben wij het mogelijk gemaakt om cadeau kaarten van Xafax op de SCO op te waarderen of om daarmee te betalen.

Opwaarderen of er mee betalen werkt hetzelfde als overige cadeau kaarten.

Hiervoor moet wel bij de winkel de instelling "XafaxGCConfigID" gevuld zijn met het Xafax ConfiguratieId dat te vinden is onder het menupunt
"GiftcardConfig".

CN 31005

"Out of paper" functionaliteit instelbaar gemaakt


Deze nieuwe functionaliteit maakt het mogelijk in een pop-up te tonen, mochten er problemen zijn met de bon printer op een SCO, nadat de klant op "bon printen" heeft gedrukt, of als de setting DefaultPrintReceipt op "True" staat voor de SCO.

Deze pop-up verdwijnt na 5 seconden. De SCO zal daarna weer terug gaan naar het welkomstscherm.

Met deze pop-up vervangen we de medewerkerspagina op de SCO, in het geval van problemen met de bon printer. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om de SCO door een medewerker vrij te laten geven.

Daarnaast is er een nieuwe setting geïntroduceerd: "SCOHideOutOfPaper". Deze staat standaard op "False". Als deze setting niet actief is zal de oorspronkelijke melding in beeld komen en dient een medewerker de SCO vrij te geven.

CN 32165

ASPOS KASSA

Verbeteringen

Aanpassing sneltoets menu knoppen


Aanpassing doorgevoerd zodat de knoppen van het type "Sneltoets" die aangemaakt kunnen worden in "Menu's kassa" correct functioneren op de POS.

CN 31650

Functionele wijzigingen

Factuurafhandeling vereenvoudigd


Nieuwe setting genaamd "POSAllowDirectPayInvoice" geïntroduceerd. Hiermee kunnen direct aanbetalingen op de betaalwijze 'Gefactureerd' worden geboekt, waarna er vervolgens een contant factuur wordt aangemaakt.

CN 30978

POSTouchKeyboard gebruiken bij invoer dimensie


Nieuwe setting genaamd "POSDimensionDisableKbd" geïntroduceerd, waarmee de dimensie pop-up in de POS omhoog wordt geschoven om plaats te maken voor het virtuele toetsenbord. Deze instelling is qua werking vergelijkbaar met de instelling "POSMemoDisableKeyboard". Deze instelling bepaalt of bij het invoeren van een memo het virtuele toetsenbord in- of uitgeschakeld moet worden. 

De nieuwe instelling "POSDimensionDisableKbd" staat default op "True".

CN 31579

Implementatie Xafax koppeling (POS)

Met deze wijziging hebben wij het mogelijk gemaakt om cadeau kaarten van Xafax op de POS op te waarderen of om daarmee te betalen.

Opwaarderen of er mee betalen werkt hetzelfde als overige cadeau kaarten.

Hiervoor moet wel bij de winkel de instelling; XafaxGCConfigID  gevuld zijn met de Xafax ConfiguratieId welk te vinden is onder het menupunt GiftcardConfig én moet de nieuwe setting "POSUseGCServiceXafax" op "True" staan.

CN 31004

EVL vouchers printen via Receipt Library (POS en SCO)


De manier waarop het printen van de bon op de POS werd aan gestuurd hebben we verplaatst naar de "Receipt Library".

Hierdoor is de logica tussen de POS en de SCO gelijk getrokken.

CN 31060

ASPOS BACKOFFICE

Producten

Verbeteringen

Productveld wijzigen leidt tot verkeerde melding

Wijziging doorgevoerd bij het tabblad "velden". Het was hier niet mogelijk om een bestaand productveld aan te passen en op te slaan. De melding "Het productveld met dit type en taal bestaat al" verscheen onterecht.

CN 32037

Functionele wijzigingen

Leveranciersrecord controleren op status via Daily Tasks

Met deze aanpassing is de manier waarop intres leveranciersrecords met een clusternummer worden bijgehouden gewijzigd: Indien de instelling "IntresSupplierOID" is gevuld met het nummer van de bewuste leverancier zal een leveranciersrecord voortaan worden verwijderd met behulp indien de status als 'niet leverbaar' is aangeduid en de einddatum voor vandaag ligt, dit doen we met behulp van een taak die op de achtergrond draait om te voorkomen dat er teveel dubbele records onder een product komen te staan. 

In dit geval zal het laatste record automatisch worden opgeschoond door de ingestelde daily task:

CN 30625

Gebruikers

Functionele wijzigingen

Gebruikersrecht aangemaakt voor WastelessPricing

Gebruikersrecht "Wastelesspricing" aangemaakt voor de nieuwe PDA voor het tonen van de winkeltaak "Afprijs stickers printen".

CN 31570

Rapportages

Verbeteringen

Originele factuurnummer tonen op creditfacturen

Aanpassing doorgevoerd in de Veritas factuur lay-out waardoor het originele factuurnummer wordt getoond op een gekoppelde creditfactuur om te voldoen aan Belgische wetgeving.


Weergave creditfactuur met gekoppeld factuurnummer:

De betreffende lay-out in winkelinstellingen:

CN 30679

Factuur lay-out Mijnbiowinkel

Telerik factuur lay-out voor de Nieuw Mos aangemaakt op basis van de DGN lay-out. Gebruik de report name "TelerikInvoiceNieuwMOS" in de instelling RePortInvoiceName(V2) om gebruik te maken van de rapportage.

CN 31259

Functionele wijzigingen

Nieuw rapport toegevoegd

We hebben een nieuwe rapportage geïntroduceerd in de Backoffice waarmee een export van alle rechten kan worden getoond. Om gebruik te maken van deze rapportage dient het beveiligingsrecht "Export Auditgegevens" ingeschakeld te worden. Het rapport is vervolgens te vinden in het dealer menu onder menupunt "Audit".

LET OP: Autologin en HK gebruikers zijn uitgesloten in deze rapportage!

De volgende data wordt getoond op de rapportage:

CN 31656

Merken

Functionele wijzigingen

Bonuspunten factor op merk

Bonuspunten factor toegevoegd aan de merkenpagina binnen de BackOffice. De functionaliteit werkt op dezelfde manier als binnen de productgroepen. Wanneer er elders ook een factor ingesteld staat (zoals bij productgroepen), zullen deze met elkaar worden vermenigvuldigd. Extra spaarpunten worden hierbij uitgesloten, deze worden gewoon opgeteld.

CN 30840

Instellingen

Verbeteringen

POSDeliveryNoteNoDiscounts wordt genegeerd bij V3 bonnen op de POS

Verbetering doorgevoerd voor de POS waarbij er niet naar de instelling "POSDeliveryNoteNoDiscounts" werd gekeken wanneer deze op actief was in combinatie met de V3 kassabon.

CN 31998

In Zebra lay-out een parameter kunnen opnemen voor "vandaag + X dagen"

Binnen ASPOS is het nu mogelijk om op de eigen zebra label layouts een datum parameter + x dagen op te geven. Dit kan door de tag [%date,Today+7%] (voor de huidige datum + 7 dagen) of [%date,DateCreated+365%] (aanmaakdatum + 365 dagen) in het template te plaatsen. Hierbij is het getal achter de + het variabele aantal dagen, als je enkel de datum van vandaag geprint wilt hebben of de datum dat het label is aangemaakt kun je de tags [%date,Today%] of [%date,DateCreated%] gebruikt worden.

LET OP:

Als je gebruik maakt van de tag [%date,DateCreated%]wordt de aanmaakdatum van het label gebruikt, deze hoeft niet gelijk te zijn aan de print datum. Dus als je de print datum wilt gebruiken is het aan te raden om de tag [%date,Today%] in het template te zetten.


CN 30904

Functionele wijzigingen

Consumption voucher toegevoegd (Udea-BE)

We hebben ondersteuning voor een nieuwe betaalsoort toegevoegd voor Udea België: de Consumption Voucher.

Nieuwe betaalsoorten voor de uitsplitsing:

De nieuwe betaalsoort heeft code: EFT_ConsumptionVoucher.

CN 31851

Kas- en kluisbeheer

Verbeteringen

Melding toegevoegd in het menupunt "kas tellen"

Melding toegevoegd bij het tellen van buitenlandse valuta om te verduidelijken dat het een andere betaalsoort betreft.

CN 31531

Klanten

Verbeteringen

Nieuwe setting m.b.t. BTW nummers bij aanmaken klanten

Wijziging doorgevoerd in ASPOS die het BTW nummer bij het aanmaken van klanten (van het type bedrijf) verplicht maakt. 

Met de storesetting "Cust_CompanyVatReq" kan het BTW nummer (op het tabblad financieel) verplicht worden gesteld bij klanten van het type bedrijf. Als deze setting op "True" staat, wordt het veld BTW nummer als verplicht weergegeven. Als de klant wordt opgeslagen zonder dat het veld is ingevuld, zal ASPOS hiervan een melding geven.

Tevens is dit in de POS doorgevoerd zodat, bij het wijzigen van een klant naar het type bedrijf en de setting op "True", het veld ook als verplicht wordt weergegeven. Ook hier zal er een melding worden gegeven als het veld niet is ingevuld.



afbeeldingen BTW nummer verplicht in de backoffice en op de POS

afbeelding BTW nummer verplicht op de POS

CN 30866

Afbeeldingen in klantorder verfijning

We hebben een bestandstype controle toegevoegd aan de uploadfunctie voor afbeeldingen van de klantorder module. Als het bestandsformaat of bestandstype niet correct is, verschijnt hiervan een melding.

Afbeeldingen tabblad in klantorder module

CN 29677

Variabel product toevoegen aan een deelsgeleverde klantorder zet het saldo op "0"

Wijziging doorgevoerd zodat de saldo kolom in het menupunt klantorders geen €0,00 toont na het toevoegen van een variabel product aan een deels geleverde order.

CN 31888


Klant aanmaken in een klantorder gaf verkeerde waardes

Wijziging doorgevoerd zodat bij het aanpassen van de klantgroep op de pop-up voor het toevoegen van een klant vanuit de klantorder module, deze de eerder geselecteerde waardes aanhoudt.

CN 31835

Geboortedatum verbergen bij soort "bedrijf" en "familie"

Wijziging doorgevoerd in het klanten toevoegen/wijzigen scherm op de backoffice en POS. Als een klant het type "bedrijf" of "familie" is, wordt het veld voor geboortedatum verborgen. Als de setting "Cust_BirthdayReq" op True staat en de klant wordt aangemaakt met het type bedrijf of familie, gaat er geen check meer af of het veld is ingevuld (omdat deze verborgen is).

In de REST services is deze aanpassing ook doorgevoerd in de werking van de setting "Cust_BirthdayReq". Wanneer deze instelling op true staat en er wordt een klant aangemaakt van het type "Company" of "Family", dan is geboortedatum geen verplicht veld meer. Bij alle overige types nog wel.

CN 31602

Gebruiker werd niet getoond in tabblad "events"

Wijziging doorgevoerd in het tabblad events van de klantorder module waarbij de gebruiker tijdelijk niet werd getoond na het aanmaken van een event.

CN 32295

Aanpassingen bij toevoegen klant in klantorder

Wijziging doorgevoerd in de pop-up voor het toevoegen van een klant vanuit de klantorder module. Aan deze pop-up zijn de velden Geboortedatum en BTW-nummer toegevoegd, deze velden kunnen verplicht worden gemaakt met de daarbij behorende storesettings (Cust_BirthDayReq en Cust_CompanyVatReq). Ook worden velden nu verborgen o.b.v. van het type klant, zo worden de velden KvK-nummer, Website en BTW-nummer enkel getoond als het type klant bedrijf is. Als het type klant familie of bedrijf is wordt het veld geboortedatum verborgen. 

CN 32171

SERVICES

Verbeteringen

REST: Favorieten op kunnen slaan onder "Gebruikers"

In de REST services is het nu mogelijk om bij de gebruiker de "Meest gebruikte menupunten" op te slaan in de settings van de gebruiker. Dit kan direct bij het aanmaken van een gebruiker via het endpoint "POST /api/group-users". Ook is het mogelijk om deze settings op te halen via het "GET /api/group-users/{id}/settings" endpoint.

CN 30762

REST: Filters op "laatst gewijzigd" en "status" voor PurchaseOrders/Receivings

In de REST services is een aantal wijzigingen doorgevoerd bij het GET /api/purchase-orders:

Bij het endpint GET /api/receivings zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd:

CN 31152

REST: Customers/search snelheid verbeteren

In de REST services is een perfomance verbetering doorgevoerd bij het POST /api/customers/search endpoint.

CN 31547

REST: ProductSuppliers kunnen expanden uit CustomerOrderLines

In de REST services is het nu mogelijk om orderLines te expanden met de "productSupplier".

CN 31151

Koppeling met Xafax in de Giftcardservice/Next

Er is een koppeling gemaakt tussen giftcard supplier Xafax en de Giftcardservice/Next

CN 29331

REST: Expand opties bij PurchaseOrderReceivings

In de REST services is een aantal nieuwe expands toegevoegd bij de PurchaseOrder, ReceivingLines en Receivings endpoints:

CN 31223

REST: Velden toegevoegd aan DeliveryNotes

In de REST services zijn bij de DeliveryNotes endpoints de volgende twee velden toegevoegd:

CN 31788

REST: Patchen van alle velden op een store

In de REST services hebben wij, bij het endpoint PATCH /api/customers, validaties toegevoegd op het aantal karakters bij het veld "coCEstablishmentNumber". Dit veld mag maximaal 20 karakters zijn.

CN 31788/31881

REST: User aanmaken met enkel POS gegevens

In de REST services is een aantal wijzigingen doorgevoerd bij de /api/group-users endpoints.

CN 31655

REST: Wijziging bij GET /api/brands endpoint

In de REST services is een wijzing doorgevoerd bij het GET /api/brands endpoint:

CN 29739

REST: Afbeelding toevoegen aan merk

In de REST services zijn aanpassingen gedaan bij de verschillende generieke "Images" endpoints zodat het ook mogelijk is om een afbeelding toe te voegen aan een merk. Middels de nieuwe categorie "ProductBrand" is een afbeelding te koppelen aan een merk.

CN 31268

REST: Wijzigingen bij GET /api/suppliers endpoint

In de REST services is een aantal wijzigingen doorgevoerd bij het GET /api/suppliers endpoint:

CN 31316

REST: Wijzigingen bij GET /api/group-users & GET /api/stores endpoints

In de REST services is een aantal wijzigingen doorgevoerd bij het GET /api/group-users endpoint:

Daarnaast is er ook een wijziging toegevoegd bij het GET /api/stores endpoint:

CN 31687

REST: Wijzigingen bij GET /api/product-groups endpoint

In de REST services is een aantal wijzigingen doorgevoerd bij het GET /api/product-groups endpoint:

CN 31688

Patches


Aanpassing doorgevoerd in de ontvangstpagina van de Backoffice: Wanneer een ontvangstregel bewerkt wordt zal er voortaan gekeken worden naar de waarde in de instelling 'BackofficeMaxQuantity' om vast te stellen of de ingegeven waarde niet hoger uitkomt, indien dit het geval is wordt de gebruiker gewaarschuwd met een pop-up notificatie.

TN 1119972


In de REST services is het voor onderstaande endpoints mogelijk gemaakt om lokale gebruikers niet op te kunnen halen. Door in het request de nieuwe parameter "excludeChildStores": true mee te geven worden lokale gebruikers niet gevonden.


POST /api/group-users/Login

POST /api/group-users/Validate

POST /api/group-users/ValidatePinCode

TN 1122567


Verbetering doorgevoerd in de POS waarbij het niet mogelijk was om gedeeltelijk met een cadeau kaart en een pinbetaling af te rekenen indien het bedrag op de kassabon hoger uitviel dan de cadeau kaart. Tevens een wijziging geïmplementeerd waarbij het niet mogelijk was om binnen 1 transactie 2 keer ee npinbetaling uit te voeren met behulp van de EFT kassaknoppen. 

TN 1122969


Templates gelijk getrokken als de klant de pro forma factuur rapportage opvraagt vanuit de klantorder zelf, of als deze wordt op gevraagd vanuit het menupunt klantorder.

TN 1122422


Met deze aanpassing is er een wijziging doorgevoerd omtrent wicht barcodes in de POS. Wanneer een wicht barcode meerdere malen werd gescand kwamen de aantallen incorrect op de bon terecht. 

TN 1123264


In de volgende scenario's zijn wijzigingen doorgevoerd:


TN 1118669


Wijziging doorgevoerd zodat het "Nog te betalen" bedrag bij een waarde hoger dan €999 correct wordt getoond op de POS.

TN 1121865


Aanpassing gemaakt waarbij het veld "Nog te betalen" op de digitale kassabon verdween wanneer er een tegoedbon of voucher werd geactiveerd na het klikken op de "Totaal" knop.

TN 1123942


Wijziging doorgevoerd in de betaalsoort "Gefactureerd". Bij het gebruik van deze betaalsoort werd de factuur PDF niet gegenereerd. Dit is gecorrigeerd.

TN 1123673


Aanpassingen gedaan bij de acties, waardoor deze nu correct worden verdeeld via de webservice mochten er meerdere (dezelfde) acties in 1 cart calculate zitten.

TN 1123319


Wijziging doorgevoerd zodat, bij de betaalsoort "op rekening" in de POS geen dubbele pakbonnen worden geprint als er gebruik wordt gemaakt van de optie "kopie bon".

TN 1125273


Aanpassing gemaakt zodat, bij het afronden van een kastelling, de eventuele opmerking die op het laatste tab gezet wordt niet overschreven wordt met de tekst "kastelling".

TN 1123720


Wijziging doorgevoerd zodat, bij de selectie in klantmailing, de klantvelden correct worden opgehaald en kunnen worden geselecteerd.

TN 1125103


Aanpassing gemaakt waarbij, in sommige situaties, de kalender niet naar voren kwam bij het maken van een datum selectie.

TN 1126685


Wijziging doorgevoerd zodat, op de PDA, de lokale assortimentsomschrijving wordt getoond in plaats van de omschrijving van een bovenliggend niveau.

TN 1124992


Wijziging doorgevoerd waarbij het gebruik van de AreaManager functionaliteit samen met ReCaptcha ervoor zorgde dat deze het wisselen tussen vestigingen niet correct werkte en steeds dezelfde ReCaptcha melding gaf.

TN 1124746


Met deze wijziging hebben we het mogelijk gemaakt om een template te selecteren dat ervoor zorgt dat de kassabon gemaild kan worden via de SCO.

Het template moet bekend zijn in het template menu, en van het type email zijn. Van het gekozen template moet de templatecode ingevuld worden in de geavanceerde instelling: "SCOReceiptEmailTemplate".

TN 1124678


In de REST services is een wijziging doorgevoerd waarbij een niet actieve EVL kaart ophalen een foutmelding gaf. Dit is opgelost.

TN 1127282


Met deze aanpassing is er een wijziging doorgevoerd betreffende dropshipment quantities in de klantorder module. Bij het uitleveren van een order werden de aantallen in de regel niet bijgewerkt bij het uitleveren wat een foutieve voorraad opleverde, dit is met deze fix gecorrigeerd.

TN 1124053


Met deze aanpassing is er een wijziging doorgevoerd waarbij het niet mogelijk was om acties van het type "weegschaal" te kopiëren in de actie module van de Backoffice.

TN 1127761


Met deze aanpassing is er een wijziging doorgevoerd waarbij het niet mogelijk om klantvelden van het type "vrije tekst" te wijzigen, omdat het tekst veld niet zichtbaar was.

TN 1128190


Met deze wijziging worden acties van het soort collection en/of pricecode op zowel winkelniveau als op HK niveau in een cart calculate op basis van hoogste discount correct verwerkt

TN 1126696


Met deze aanpassing is er een wijziging doorgevoerd waarbij onterecht product labels werden aangemaakt bij het verwerken van prijswijzingen op  producten met een inactieve status. 

TN 1128333


Met deze wijziging kan er per winkel en per voucher/betaalsoort worden ingesteld of het is toegestaan om wisselgeld terug te geven op een voucher met een vast bedrag.


Hiervoor moet bij de betaalsoort per winkel de volgende instelling aangepast worden:

  <FullPaymentRequired>0</FullPaymentRequired> Geen wisselgeld toestaan

  <FullPaymentRequired>1</FullPaymentRequired> Alleen dan wisselgeld toestaan

TN 1122869


Met deze aanpassing is er een wijziging doorgevoerd waarbij de opt in bij mailing i.c.m. Spotler automatisch teruggezet werd naar "Nee". 

TN 1128039


Oplossing doorgevoerd in de betaalsoorten. Hier was een wijziging in de configuratie gemaakt waardoor de POS crashte of het wisselgeld en/of afronding niet getoond werd op de POS.

CN 33795


In de REST services is een aanpassing gedaan m.b.t. bonuspunten op de orderregel. In het veld "bonusPoints" worden nu de (extra) punten getoond die op het product staan. In het nieuwe veld "bonusPointsGiven" worden de daadwerkelijk uitgegeven punten voor het betreffende product getoond.

Wanneer de parameter "skipBonusPointMutations": true in de order commit wordt gebruikt wordt het veld "bonusPointsGiven" niet gevuld. Let op! Daarnaast kijken we ook niet meer naar het vinkje spaarkaart bij de kaart of iemand mag sparen ja/nee. Dat wordt bepaald door een juiste klanten pas icm een sparende klantgroep.

TN 1128858


Oplossing doorgevoerd zodat op de pakbon en factuur rapportages (indien dit getoond wordt op de rapportages) de html tags in de regelmemo op klantorder regel niet getoond worden.

TN 1127855


Wijziging doorgevoerd in diverse rapporten, zodat via de backoffice de pakbon rapportage ook data toont als er geen klantorder gekoppeld is. Dus een pakbon aangemaakt via de POS, deze wijziging is doorgevoerd in de volgende rapportages:

TN 1130091


Wijziging doorgevoerd zodat de discount optimizer niet rekent met acties waar een voucher verplicht is, als de voucher nog niet op de bon staat.

TN 1130230/1128897


Wijziging doorgevoerd in het menupunt leveranciers zodat bij het toevoegen van een contact aan een leverancier met een asterisk wordt aangegeven welke velden verplicht zijn. Ook wordt er nu in de pop-up een melding getoond als er verplichte velden niet zijn ingevuld.

TN 1128014


Met deze aanpassing is er een wijziging doorgevoerd bij het opwaarderen van giftcards in de POS. In sommige situaties kon het bij een time-out tijdens het opwaarderen voorkomen dat vervolgens ook de cancel van de transactie faalde, dit is gecorrigeerd.

TN 1128556


In de REST services is een wijziging doorgevoerd in het endpoint: POST /api/receiving-counting-lines. Wanneer een receiving-counting-line werd toegevoegd op een ontvangst die op een winkel stond en de betreffende ontvangst werd verwerkt in de ASPOS Backoffice, werd de voorraad bijgeboekt op het niveau waarop de receiving-counting-line werd toegevoegd. Nu is dit altijd op het niveau waarop de ontvangst staat.

TN 1132435


Weergave aangepast in het rapport Product voorraadmutaties, zodat bij het selecteren van 1 winkel niet de tekst meerdere winkels getoond wordt. 

TN 1132435


Wijziging doorgevoerd zodat bij het ophalen van een klantorder in de POS het kortingspercentage door wordt gegeven aan de POS als het kortingsbedrag leeg is. Dit om te voorkomen dat van klantorders, waar een korting op is gegeven, de korting niet verdwijnt als deze wordt opgehaald in de POS.

TN 1133550


Wijziging doorgevoerd zodat, bij het aanmaken van een inkooporder voor een MXXX leverancier, het kortingspercentage dat op de Art_Lev staat ingevuld niet wordt meegenomen in de inkooporder.

LET OP:

De eventuele korting die op de leverancier (via het menupunt leveranciers) staat ingesteld wordt wel overgenomen in de inkooporder.

TN 1133094


Wijziging doorgevoerd die voorkomt dat bijv. aanbetalingen van klantorders niet retour kunnen worden genomen als deze gekoppeld zijn aan een transactie. Dit is doorgevoerd voor de producten die zijn ingesteld in de settings:

TN 1132882


Wijziging doorgevoerd in het versturen van mails vanuit ASPOS bij het verwerken van ontvangsten of het verwerken van pickorders.

TN 1128136


Met deze aanpassing is er een wijziging doorgevoerd bij het maken van KLB labels in het klantordermenu. Wanneer het label werd gegeneerd en de klant afkomstig was van een andere vestiging werd er een foutmelding getoond.

TN 1133202


Wijziging doorgevoerd zodat bij het opslaan van een inkooporder de status niet wordt aangepast.

TN 1133694


Wijziging doorgevoerd zodat, bij het kopiëren van producten, de omschrijving van het originele product niet gewijzigd wordt als de setting "MultiLanguage" op true staat.

TN 1134748


Wijziging doorgevoerd in de omschrijvingen van de EdenRed en Sodexo betaalwijze. Deze werden onterecht naar EFT gezet.

TN 1134748


Wijziging doorgevoerd waarbij de bezorgdatum niet mee werd gegeven in de XML request naar nShift.

TN 1133747


Wijziging doorgevoerd zodat, bij het versturen van een aanbetalingsmail met CCV PayByLink QR code, de betaling juist wordt doorgestuurd als het een decimaal bedrag betreft.

TN 1134842


Wijziging doorgevoerd zodat, als er gebruik wordt gemaakt van de MultiLanguage functionaliteit, de omschrijving van een merk correct getoond wordt bij het openen van het merk. In plaats van de omschrijving van het merk dat daarvoor geopend was.

TN 1135492


Wijziging doorgevoerd in de POS zodat als er gebruik wordt gemaakt van de prijs uit de barcode bij wichtprodcten en er een actie actief is de prijs uit de barcode 1-op-1 wordt overgenomen. Hiervoor wordt de actiekorting op 2 decimalen afgerond, wat er voor zorgt dat bij hogere aantallen er een kleinere kans op afrondingsverschillen is.

TN 1136878


Wijziging doorgevoerd die voorkomt dat mails gegenereerd vanuit een ontvangst op "te verzenden" blijven staan.


TN 1137342


In de REST services is een bug opgelost waarbij in de customer-order op de orderLine het discountAmountExclTax veld (kortingsbedrag) niet meer werd gevuld.


TN 1137335


Wijziging doorgevoerd in de SCO bij het opwaarderen van cadeau kaart. Het was niet mogelijk om een cadeau kaart op te waarderen wanneer de status van de response van de provider leeg was.

TN 1142361